Azi va fi înmormântat barmanul mort în incendiul de la Colectiv! Primarul din Valea Mare Pravăţ neagă faptul că preotul a refuzat înmormântarea tânărului din lipsa de bani a familiei

Astăzi va fi înmormântat Valentin Fieraru, barmanul mort în incendiul de la Clubul Colectiv. Originar din comuna Valea Mare Pravăţ, tânărul va fi îngropat în localitatea sa natală. Având în vedere situaţia materială mai delicată a familiei tânărului decedat, primarul comunei Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, a oferit familiei un ajutor de urgenţă în valoare de 3.000 de lei.

Zilele acestea s-au vehiculat foarte multe informaţii despre victimele incendiului de la clubul morţii din Bucureşti. Una dintre ele este aceea că preotul din localitatea Valea Mare Pravăţ a refuzat să-l îngroape pe Valentin, barmanul mort în incediul de la Colectiv, pe motiv că părinţii acestuia nu aveau banii necesari pentru slujba de înmormântare.

L-am sunat pe primarul din Valea Mare Pravăţ pentru a ne confirma sau infirma informaţia, iar primarul Ion Boncoi, care se afla chiar în curtea familiei îndoliate, ne-a declarat că nu este nimic adevărat şi că din contră, preotul din localitate, Cristinel Stăncescu, va face slujba de înmormântare gratuit, iar din partea bisericii locul de veci va fi gratis. „Chiar acum mă aflu în gospodăria familiei îndoliate. Este îngrozitor ce s-a întâmplat. Era singurul copil al lor. Au rămas singuri. Şi mai îngrozitor mi se pare ce se vehiculează. Nu este nimic adevărat. Preotul va face slujba de înmormântare gratuit, iar biserica le-a oferit un loc de veci gratuit. Noi, din partea Primăriei, prin Consiliul Local, le oferim ca ajutor de urgenţă suma de 3.000 de lei. Suntem alături cu ce putem de această familie greu încercată de soartă”. 

În vârstă de 25 de ani, Valentin Fieraru este născut în localitatea Valea Mare Pravăţ din Argeş, însă locuia în Bucureşti şi lucra ca barman în Clubul Colectiv. Tânărul este a treia victimă din Argeş, decedată în urma tragicului incendiu. Tânărul se logodise de o lună şi urma să se căsătorească.
Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 12.30, şi vor participa şi autorităţile judeţene, printre care prefectul judeţului, Mihai Oprescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here