Atentie şoferi! Restricţii de trafic la Lunca Corbului şi Deduleşti

Din cauza fenomenelor meteorologice naturale, pe DN65 Piteşti – Craiova , în localitatea Lunca Corbului, partea carosabilă a fost avariată.

 

În aceste condiţii, începând cu data de 19 august, ora 14, a fost instituită ,,Restricţionarea parţială a sectorului de drum”.
Astfel, pe tronsonul cuprins între km 93+980 şi km 94+030 (comuna Lunca Corbului) circulaţia se va desfăşura în condiţii de drum îngustat (de la 6 m la 4,5 m).

De asemenea, din cauza fenomenelor meteorologice naturale, pe DN7 Piteşti – Rm. Vâlcea, în localitatea Morăreşti, partea carosabilă a fost avariată.
În aceste condiţii, începând cu data de 21 august, ora 14, a fost instituită ,,Restricţionarea parţială a sectorului de drum”.

Astfel, pe tronsonul cuprins între km 152+400 şi km 152+500 (comuna Morăreşti, sat Deduleşti) circulaţia se va desfăşura în condiţii de drum îngustat (de la 6 m la 4,5 m).

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Piteşti solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here