Trei bărbaţi din Mioveni, reţinuţi pentru trafic de droguri de risc

Joi, 20 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti au surprins în flagrant delict trei bărbaţi din Mioveni, în timp ce cultivau, preparau şi comercializau plante de cannabis.

Potrivit cercetărilor efectuate, în ultimele trei luni, cei trei ar fi cultivat pe un teren viran mai multe plante de cannabis, atât în sol cât şi în ghivece speciale, pe care zilnic le irigau şi le fertilizau. Au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate ustensile folosite pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri. Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti pentru audieri.

Faţă de cei trei bărbaţi surprinşi în flagrant delict a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.