Argeșean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a amenințat părinții și soția

0
167

Argeșean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a amenințat părinții și soția. Pe 9 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au reținut un bărbat de 41 de ani, din Săpata, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, amenințare și distrugere.

Din cercetări s-a stabilit că, în repetate rânduri, cel în cauză nu ar fi respectat obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Costești la data de 23.04.2020. Bărbatul ar fi pătruns ieri în locuința din care fusese evacuat temporar și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 m față de tatăl său, mama sa și soția sa, i-ar fi amenințat și ar fi distrus tocul unei uși. Acesta a încălcat ordinul de protecție, care îl obligă să stea departe de familia lui timp de șase luni.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here