Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, reguli stricte la înmormântarea stareţului de la Negru Vodă, Serafim Caiea: distanţă fizică şi mască de protecţie!

0
542

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, reguli stricte la înmormântarea stareţului de la Cetăţuia, Serafim Caiea: distanţă fizică şi mască de protecţie! “Cu mare tristete, Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, anunta vestea trecerii timpurii in Tara de peste Veac, a Preacuviosului Parinte Protosinghel Caiea Serafim (Gheorghe-Mihai), staretul Manastirii Negru-Voda din Muncipiul Campulung, Judetul Arges, vrednic slujitor al Domnului Dumnezeu.

Preacuviosia Sa a incetat din viata in dimineata zilei de 09 iunie 2020, la o unitate spitaliceasca din Municipiul Bucuresti, in urma unei grele suferinte trupesti” este mesajul publicat de arhiepiscopie.

Trupul neinsufletit al Parintelui Serafim Caiea, va fi adus astazi, 10 iunie 2020, la Manastirea Negru-Voda si depus in biserica manastirii.

Slujba de inmormantare va fi savarsita in ziua de 13 iunie 2020, incepand cu ora 11:00, in Altarul de vara al asezamantului monahal.

“Tinand seama ca inca ne aflam in starea de alerta instituita de autoritati, avem respectuoasa rugaminte, ca impreuna, cler si popor, in ziua inmormantarii, dar si pe durata priveghiului, sa respectam distantarea sociala intre persoane de minimum 1,5 m, precum si purtarea mastii de protectie. In scopul prevenirii unor evenimente nedorite, rugam persoanele care vor dori sa participe la inmormantare sa evite aglomeratia.

Fiii duhovnicesti si toti cei care l-au cunoscut si l-au pretuit, pot veni la Manastirea Negru-Voda si aprinde o lumanare pentru odihna sufletului Parintelui Serafim Caiea incepand cu dupa amiaza zilei de astazi.

Domnul Dumnezeu sa-i aseze sufletul cu dreptii cei din veac adormiti!

Vesnica sa-i fie odihna din neam in neam!” este mesajul Arhiepiscopiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here