Argeşeanul Marius Bogdan Pisat este primul român care are şansa de a lupta pentru o centură în circuitele MMA din Marea Britanie.

Originar din Bradu de Sus, Marius este stabilit la Londra din 2010 şi anul acesta, pe 22 septembrie, va reprezenta România, luptând împotriva campionului englez Ian Skivington. Practicant de lupte greco-romane de la vârsta de 14 ani, Marius a fost medaliat cu aur la mai multe campionate naţionale în România.

În toamna anului 2006, din dorinţa de a se face cunoscut în sportul pe care-l practică, Marius a plecat în Spania, unde s-a remarcat la un club din Valencia prin kickboxing. În 2010, Marius ajunge în Londra, unde îşi continuă cariera de luptător cu sportul MMA. Se remarcă prin perseverenţă şi tenacitate şi câştigă meciuri grele, avându-i ca adversari pe lituanianul Wilson Snoddy şi pe slovacul Robert Skujins.
Anul acesta, pe 3 februarie, Marius a câştigat titlul de vicecampion naţional al Marii Britanii la lupte greco-romane, la categoria semigrea, 87 de kg, seniori. Argeşeanul participă şi în circuitele MMA din Marea Britanie, neînvins până acum şi cu un record foarte bun. Marea luptă pentru argeşeanul nostru se va da pe 22 septembrie, atunci când va reprezenta România în circuitul profesionist MMA din Marea Britanie, luptând împotriva campionului englez Ian Skivington: „Cea mai mare dorinţă a mea este aceea de a lupta pentru ţara mea, pentru România. Neînvins în cariera mea de MMA şi cu un record foarte bun, am şansa de a lupta şi de a demonstra ce pot pe 22 septembrie împotriva campionului Ian Skivington, în Marea Britanie. Sunt primul român din Marea Britanie care are această şansă şi sper să fiu şi singurul român care deţine o centură în circuitele MMA din Marea Britanie”, a declarat argeşeanul.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI