Argeşeanca din orgiile lui Berlusconi, interceptată telefonic

DEZVĂLUIRI Săptămâna trecută, presa din Italia a publicat o convorbire telefonică interceptată între Ioana Vişan din Curtea de Argeş, una dintre femeile lui Berlusconi, cu care acesta petrecea la vila sa din Arcore şi Roberta Bonasia, o altă damă din anturajul fostului premier. Ioana Vişan era considerată una dintre favoritele lui Berlusconi, alături de o altă damă de companie şi totodată consilieră a lui Berlusconi, Nicole Minetti. Ioana Vişan locuia în apartamentele din Via Olgettina, puse la dispoziţie tinerelor de persoane de încredere din anturajul lui Berlusconi, anunță „La Repubblica”. Despre Ioana au scris, săptămâna trecută, şi cotidianul „Il Messaggero”, precum şi cunoscuta agenţie de presă ANSA. Deşi înregistrarea telefonică datează din 20 septembrie 2010, abia acum a fost făcută publică şi este folosită ca dovadă în dosarul „Rubygate”, în care Berlusconi este anchetat pentru plătire de favoruri sexuale şi pedofilie.
Născută în 1987 la Curtea de Argeş, Ioana Vişan a ajuns în atenţia opiniei publice în 2009, în urma dezvăluirilor privind scandalul sexual la nivel înalt în care era implicat premierul Silvio Berluconi. Presa italiană a dezvăluit atunci faptul că premierul Silvio Berlusconi întreţinea relaţii sexuale cu mai multe tinere, printre care şi românca Ioana Vişan, cu nume de scenă Ana Brambilla. Tânăra din judeţul Argeş devenise chiar dama de companie preferată a demnitarului italian. Unele partide de sex s-au derulat în luna octombrie 2008, timp în care tânăra româncă ar fi trebuit să fie prezentă la cursurile de zi ale Facultăţii de Drept de la „Spiru Haret”. În sesiunea de primăvară din 2009, Ioana Vişan a promovat toate examenele cu note între 8 şi 10.
Iată mai jos traducerea interceptării telefonice publicate săptămâna trecută în Italia, interceptare în care Ioana vorbeşte cu Roberta Bonasia, o altă damă din anturajul fostului premier despre participarea sa la un chef la vila lui Berlusconi.

Ioana Vişan: Alo?
Roberta Bonasia: Ciao, dragă!
Ioana: Ciao!
Roberta: Ce faci?
Ioana: Eu, bine, mersi!
Roberta: Bine.
Ioana: Tu?
Roberta: Eu abia am plecat, deci o să ajung peste două ore; tu ai ajuns deja?
Ioana: Ah, nu, iubire!
Roberta: Deci nu vii în seara asta?
Ioana: Nu, nu… nu
Roberta: Ce rău îmi pare!
Ioana: Nu, îmi pare rău!
Roberta: Aaah, şi ce o să faci?
Ioana: Nimic, stau liniştită, mă duc acasă.
Roberta: Voiam doar să te salut… Dar aseară ce-aţi făcut?
Ioana: Frumos, frumos, frumos…aici e mereu frumos! (râde)
Roberta: Ah, deci v-aţi distrat. Cine mai era?
Ioana: Ne-am distrat muuult!
Roberta: Cine mai era?
Ioana: Ei….o grămadă de lume.
Roberta: Ah, ok! (râde)
Ioana: Dar a fost fain, fain, fain!
Roberta: O grămadă de lume, deci…
Ioana: Hmmm, da… Şi tu?
Roberta: Eu nu am venit pentru că m-au sunat la şapte şi apoi azi dimineaţă aveam treabă, aveam de lucru, deci mi-am zis că prefer să vin mâine, liniştită. Ar fi trebuit să trec pe acasă, deci nu-mi convenea să vin aseară…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.