„AnteNeaţa” va debuta în toamnă cu un nou format

Cea mai urmărită emisiune de televiziune din Argeş, „AnteNeaţa” a împlinit un an de la prima emisie.

A fost sărbătoare în familia Antena 1 Piteşti, iar matinalii Marian Matei şi Alina Ghiţulescu au petrecut vineri alături de invitaţi speciali, aducând şi multe surprize pentru telespectatorii fideli. Emisiunea aniversară s-a dovedit a fi un adevărat show de televiziune, ca de altfel toate ediţiile de până acum.

A fost o zi specială pentru familia Antena 1 Piteşti. Alături de sărbătoriţii de la Matinal a fost întreaga echipă. O zi perfectă se cunoaşte de dimineaţă, aşa că meteorologul Carmen Dima, care este alături de echipa „AnteNeaţa” încă de la debut, a transformat vremea într-una perfectă, în tandem cu sărbătoarea „anteniştilor”.
Invitat special a fost Cristina Munteanu, director postului Antena 1 Piteşti, dar şi producător al emisiunii „AnteNeaţa”, care a ţinut să le mulţumească tuturor pentru colaborarea şi munca depusă de-a lungul unui an de transmisii în direct. „Este o bucurie pentru mine să lucrez alături de o asemenea echipă. Sunt dedicaţi, sunt muncitori, chiar dacă trebuie ca în fiecare dimineaţă să se trezească devreme şi să ajungă la serviciu de la ora 6. Chiar şi în aceste condiţii sunt apţi de muncă şi gata oricând pentru o transmisie în direct. Tocmai de aceea vreau să le mulţumesc şi să le spun să fie cel puţin la fel şi în anul care urmează. Mulţumesc, Cristi Paltin (regia de emisie) Alex Vergea, Florin Sima (operatori imagine) Luminiţa Popescu (director marketing), Alex Lazăr (asistent producţie) şi, bineînţeles, Marian Matei şi Alina Ghiţulescu, vedetele noastre de zi cu zi!”
Deşi „AnteNeaţa” este una dintre cele mai urmărite programe de televiziune din Argeş, în curând emisiunea va avea o nouă faţă, ne-a mărturisit Cristina Munteanu: „Le pregătim telespectatorilor multe surprize. Noul sezon al emisiunii, cel din toamnă, va avea o altă faţă. Platoul va fi schimbat şi asta pentru că ne mutăm într-un spaţiu nou, mai mare şi mai nonconformist. Va fi ceva unic şi neaşteptat pentru telespectatori. De asemenea, vom avea mai multe rubrici, printre care una dedicată în mod special telespectatorilor fideli care ne urmăresc zi de zi. Nu vor lipsi, bineînţeles, nici concursurile, dar nici rubrica „Revista Presei” care este foarte urmărită de argeşeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.