Alți trei miniștri schimbați în Guvernul Dăncilă. Premierul i-a trimis lui Iohannis noile propuneri

0
107

Alți trei miniștri schimbați în Guvernul Dăncilă. Premierul i-a trimis lui Iohannis noile propuneri. Viorica Dăncilă i-a transmis miercuri seară președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero. Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

Reamintim că PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. Citește și PSD se debarasează de Tudorel Toader. În ședința CEx s-a decis retragerea sprijinului politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here