Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL Argeș

Sâmbătă, 7 mai, au avut loc alegeri în Organizația PNL Argeș. Și-au depus candidaturile pentru funcția de președine Alina Gorghiu (președinte interimar), Doru Georgescu și Constantin Zăbavă. În urma voturilor, Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL Argeș cu 319 voturi. Ceilalți candidați au obținut: Doru Georgescu: 27 voturi și Constantin Zabavă: 5 voturi. Au fost prezenți 365 de membri.

Noua structură de conducere a PNL Argeș și numărul de voturi obținute, în urma Comitetului de Coordonare Județean al PNL Argeș: 

Alina Ștefania Gorghiu, președinte – 319 voturi

Ion Popa, Prim-vicepreședinte Strategii Politice și Comunicare – 281 voturi
Dănuț Bica, Prim-vicepreședinte Politici Publice- 286 voturi

Coteț Mihai, Vicepreședinte Departamentul pentru Strategii și Relații Politice- 261 voturi
Andrei Constantin-Cătălin, Vicepreședinte Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt 230-voturi
Petrescu Ion- Cosmin Vicepreședinte Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europen- 238 voturi
Postelnecu Alexandru-Florin Vicepreședinte Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni-216 voturi
David Bogdan-Angelin Vicepreședinte Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului- 219 voturi
Ștefan Ion-Cosmin Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală- 258 voturi
Manea Alina-Ramona Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport- 252 voturi
Avădani Maria-Cristina Vicepreședinte Departamentul pentru Politici în Sănătate-237 voturi

MEMBRI
1. BĂRBUCEANU MIHAIL-DORIN-245-voturi
2. BOTE CORINA-246 voturi
3. CREȚU CONSTANTIN-CRISTINEL-238 voturi
4. FÎLFĂNESCU SORIN-ION-247
5. FRÎNTURĂ ADRIAN-DUMITRU-232 voturi
6. PĂNESCU ANA-MARIA- 198 voturi
7. POPA GABRIEL-217 voturi
8. PREDESCU LUCIAN-DRAGOȘ- 215 voturi
9. ȘERBĂNOIU RĂZVAN-IONUȚ- 200 voturi
10. TARBĂ NICOLAE- 230 voturi
11. TICĂ MANUEL- 233 voturi
12. TUDOR GHEORGHE-GABRIEL- 201 voturi
13. VOICU GHEORGHE- 237 voturi
14. ZAFIU CLAUDIA- 211 voturi
15. ZAHARIA NICOLAE- 223 voturi

Trezorier
Mălacu George- 294 voturi

Președinte COAJ
Toba Diana-Maria- 263 voturi

”Felicitări, doamnă președinte! Succes în ceea ce veți face!”, i-a transmis premierul Nicolae Ciucă președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu, la scurt după anunțarea rezultatului.

Discursul Alinei Gorghiu, președinte al PNL Argeș: ”Mă bucur să fiu în fața dumneavoastră în calitate de candidat la funcția de președinte al PNL Argeș! Lucrăm deja de ceva timp împreună și cred cu tot sufletul că putem să facem o treabă bună!!!
Am crezut 100% în acest proiect din primul moment. Și acum vă spun că am toate motivele să cred mie-n sută cum se zice!!! Sunt din Argeș … Curtea de Argeș … Am crescut chiar lângă mănăstirea lui Manole! Așa că știu județul ăsta pe de rost cu bune și cu rele. Nu putem spune că Argeș nu are rezultate economice. Este un județ cu o industrie puternică și totuși numai în jur de 65% din drumurile județene sunt asfaltate
Piteștiul nu are un parc industrial. Au trecut 32 de ani și sunt lucruri ce ar fi fost foarte bune pentru argeșeni, dar nu s-au făcut. Noi trebuie să avem un program de dezvoltare pentru Argeș, să provocăm restul mediului politic, să îi scoatem din zona de confort.
Să le spunem oamenilor să fie exigenți cu partidele politice. Pentru că județul are resurse să se dezvolte mai frumos!
PNL Argeș, de astăzi, va prezenta mesaje pozitive nu căutăm să atacăm, nu cu scandal.
Dezvoltăm Argeșul cu măsuri liberale și cu bună colaborare între Guvernul de la București și autoritățile locale!
Sunt multe de făcut! De exemplu, în domeniul turismului. După ce stai de vorbă cu investitorii, cu oamenii de afaceri, cu turiștii, cu localnicii cum am făcut eu fiind la pas prin Argeș.
Avem Transfăgărășanul figurează în topul celor mai spectaculoase șosele montane din lume dar este închis în mare parte din an! La Transalpina s-a găsit o soluție, aici nu.
Cetatea Poienari: ar putea fi un obiectiv la fel de faimos pe cât este Vlad Țepeș, cel care a construit-o dar accesul este dificil. La Cetatea Deva funcționează o telecabină din 2005!!! și la Râșnov este telecabină. Concluzia o trageți dumneavoastră.
Drumul de la Rucăr la Bran este căutat de turiști, dar lucrările de reabilitare parcă ar avea contract cu Sisif.
În Argeș sunt cei mai înalți munți din țară și nu există o pârtie de schi dar se vorbește despre ea și se fac promisiuni de 15 ani.
Sunt probleme reale! Și uite că PNL Argeș are curajul de a vorbi despre lucruri care au fost ocolite până acum!
Dragi colegi,
V-am spus, cred în acest proiect al PNL Argeș!
M-am convins de un lucru. Putem uita un eșec recent. Locul 38 în clasamentul național NU este potențialul real al PNL Argeș.
Vom crește cu siguranță în zona mediei naționale! Aici sunt oameni care au muncit și vor să muncească, i-am întâlnit, îi știu, mă bazez pe ei.
Acum, PNL a intrat la nivel național într-o nouă perioadă de creștere avem un Premier liberal care este și președintele PNL. Avem, deci, un Executiv cu amprentă liberală.
Un Președinte al României care susține ideile liberale un vechi partener al PNL.
Am dovedit în ultimele luni că PNL Argeș poate conta la nivel național și este parte la deciziile PNL s-a văzut asta, pentru că suntem reprezentați în Executiv, la Prefectură și profit de ocazie să le mulțumesc celor din conducerea centrală că au venit astăzi.
Noi suntem obligați acum să confirmăm!
Și mai ales ca se apropie 24 mai, când va avea loc tradiționala reuniune de la Florica a PNL.
Aș vrea să mai spun ceva: ne asumăm responsabilitatea ca liberalismul să revină acasă!
Stimați colegi,
Avem proiecte bune pentru dezvoltarea locală. Le vom susține pe toate!
Vom propune soluții pentru agricultura argeșeană, pentru că Argeșul are și sud agricol, nu doar nord muntos pentru dezvoltarea parcurilor industriale în Argeș susținem proiectele de infrastructură și dezvoltarea părții de nord a județului, cu tot ceea ce înseamnă economia montană!
Vă promit că o să vedeți dinamism la PNL Argeș!
Comunicarea online va fi tot mai puternică!
Avem obiective strategice legate de mediul urban! Nu putem să rămânem la situația de acum, să nu avem primari liberali în orașe! Este o prioritate! Am lansat în ultimul timp proiecte legate de parcul Trivale, de viitorul Spital Municipal de la Pitești, am susținut deblocarea proiectului Hala Centrală din Câmpulung și introducerea bugetului multianual la Curtea de Argeș!
Nu avem timp la discreție, dar există energie pentru un proiect politic liberal consistent în Argeș!!!
Și ceva important o provocare pe care mi-am asumat-o ca argeșencele să simtă că sunt reprezentate. Suntem în această echipă 7 femei. Și li se adaugă alte 3 colege, membre de drept din partea OFL, TNL și organizației pensionarilor!
Este pentru prima dată când o echipă pentru BPJ al PNL Argeș are în componență așa multe femei!
După aceste alegeri, vor fi doar câștigători! Toți candidații vor fi integrați în echipă. E drept, sunt puține locuri în BPJ, dar decizia va fi luată de noi toți și toți colegii care au disponibilitatea și dorința de a lucra pentru PNL Argeș își vor găsi locul la masa deciziei toți cei care se implică vor fi alături de mine atunci când luăm hotărâri în PNL Argeș!!!
PNL Argeș va crește! Liberalismul revine acasă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here