11 trucuri pentru ca parfumul să reziste mai mult timp

Îmi pare rău să te anunț, dar probabil că îți aplici parfumul Lancôme La Vie Est Belle într-un mod greșit. Da, există, de fapt, un mod corect și unul greșit de a-ți pulveriza parfumul. Adică, există un motiv pentru care mirosul parfumului tău rezistă doar maxim două ore înainte de a începe să se estompeze – iar soluția se află în aplicare.

Dar nu te speria, pentru că ești pe mâini bune. După ani de zile de pulverizat, stropit și mirosit parfumuri, am adunat câteva trucuri și trucuri despre cum să aplici parfumul și să-l faci să reziste cu adevărat, astfel încât să poți mirosi foarte, foarte bine, 24/7.

Aplică parfumul cu deodorant fără parfum

Știm că îți place la nebunie parfumul cu lămâie al deodorantului tău, dar acea aromă combinată cu parfumul tău preferat La Vie Est Belle nu este o combinație grozavă. Atunci când te stropești cu parfumul tău, folosește un deodorant neparfumat pentru a te asigura că nu îți ataci nările (sau pe ale altcuiva, de altfel) cu un amestec ciudat de mirosuri.

Fii atentă la concentrația parfumului tău

Concentrația este un nume fantezist pentru raportul dintre parfum și alcool – acesta din urmă ajută la difuzarea unui parfum – și determină cât timp va rezista mirosul pe pielea ta. Apa de parfum La Vie Est Belle are mai mult parfum și este mai intensă (durează cinci ore); apa de toaletă are mai puțin și este mai ușoară (durează trei ore).

Aplică parfumuri după ce ai folosit un ulei de corp fără parfum

Pielea uscată nu reține parfumul la fel de bine ca pielea grasă. Așa că aplică un strat de ulei de corp neparfumat pentru a da strălucire, apoi aplică-ți parfumul La Vie Est Belle – acesta va reține mai bine aroma și va trebui să reaplici mai rar.

Pulverizează-ți hainele cu parfum

Nu te rezuma doar la a pulveriza parfum pe corp, aplică-l și pe haine. Fibrele hainelor sunt capabile să rețină parfumurile pentru o perioadă foarte lungă de timp (da, chiar și după ce le speli).

Aplică-ți parfumul prin pulverizare, nu prin ceață

Știi cum unele persoane pulverizează o grămadă de parfum în aer și apoi se plimbă prin el? Da, nu face asta – nu faci decât să irosești produsul, iar parfumul La Vie Est Belle se va evapora după un timp scurt. O pulverizare directă pe pielea goală este tot ce ai nevoie pentru a păstra mirosul de parfum pe tine pentru mai mult timp.

Pulverizează-ți parfumul deasupra urechilor

Sună ciudat, dar credeți-mă, funcționează. Cu cât pielea ta este mai grasă, cu atât mai bine reține parfumul, iar partea de sus a urechilor tale este puțin mai grasă decât, să zicem, în spatele lobilor urechilor.

Nu depozita parfumuri în baie

Căldura, lumina și umiditatea vor descompune parfumul și vor diminua calitatea și intensitatea parfumului. În schimb, depozitează flacoanele de parfumuri într-un loc răcoros și uscat, cum ar fi pe măsuța de toaletă din camera ta și departe de ferestre. Sfat bonus: Folosește un suport de tort frumos pentru a le expune.

Pregătește-ți pielea cu vaselină înainte de a aplica parfumul

Întinde puțină vaselină pe punctele de puls înainte de a îți pulveriza parfumul La Vie Est Belle pentru ca aroma să dureze mai mult timp. Unguentul reține parfumul pe piele mai mult timp decât dacă l-ai pulveriza pe pielea uscată.

Folosește o loțiune neparfumată înainte de a aplica parfumul

Masează-ți pielea cu puțină loțiune neparfumată înainte de a-ți pulveriza parfumul. După cum am spus, pielea mai grasă reține parfumul mai mult timp, așa că folosirea unei creme hidratante pe bază de ulei mai întâi va ajuta la fixarea parfumului.

Aplică parfumul imediat după ce ai făcut un duș

Umiditatea de pe piele va ajuta la fixarea parfumului. Acest lucru va împiedica, de asemenea, ca parfumul să-ți păteze hainele super delicate (cum ar fi bluza ta preferată din mătase) sau bijuteriile.

Nu-ți freca încheieturile mâinilor împreună după ce ai aplicat parfumul

Nu îți tampona parfumul pe încheieturile mâinilor după pulverizare. Dacă îți freci încheieturile mâinilor, vei forța parfumul să dispară mai repede decât era prevăzut – adică parfumul nu va rezista la fel de mult.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.