Albota vrea să promoveze în Liga a II-a

Performanţa primarului Ion Georgescu – şi anume promovarea echipei din Mioveni în Liga I – este un exemplu demn de urmat pentru colegii acestuia din PSD. Astfel, primarul din Albota doreşte enorm să aducă fotbalul de performanţă la el în localitate, visul său nemărturisit fiind acela de a promova echipa sa în Liga a II-a. În momentul în care a debutat sezonul din Liga a III-a, Ion Dumitru, primarul de la Albota, a spus că doreşte de la echipa sa un fotbal de calitate prin care să aducă oamenii la stadion.

Cu toate acestea, edilul a fost deseori auzit că discuta despre promovare, dar niciodată în mod oficial. Primul pas a fost făcut prin aducerea la echipă a antrenorului Iordan Eftimie, căruia i s-a impus un obiectiv interesant: clasarea în primele patru locuri. De aici au început primele discuţii despre promovare. Eftimie a clacat însă şi a părăsit pe furiş echipa, nemulţumit se pare de situaţia financiară de la echipă.

 

Cinci ore de tratative cu Negru

Dumitru nu a stat mult pe gânduri şi l-a adus la echipă pe Cristi Negru, tehnician care, în trecut, a pregătit pe FC Argeş şi CS Mioveni. Nu mai puţin de cinci ore au negociat cele două părţi, la finalul tratativelor Negru semnând contractul. Nici lui nu i s-a impus promovarea, dar, cu acest prilej, antrenorul a aflat de dorinţa ascunsă a primarului Ion Dumitru.
Mai mult, „Ducele” i-a promis noului antrenor că va avea o primă considerabilă, în cazul în care echipa sa va ajunge în Liga a II-a.

Banii vin de la „Girom”

Multă lume se întreabă însă de unde va avea bani Albota să se lupte pentru promovare. Răspunsul este unul simplu: primarul şi patronul de la „Girom” îşi vor da mâna pentru a crea toate condiţiile necesare marii performanţe. Mai mult, acelaşi Dumitru le-a promis jucătorilor că vor avea o vară senzaţională, în cazul în care echipa lor va urca în Liga II. Rămâne însă de văzut dacă „Ducele” şi şeful de la „Girom” vor găsi toate resursele financiare şi asta în primul rând pentru că, până acum, cam toţi antrenorii care au trecut pe la Albota au avut de suferit din cauza banilor.

Victorie mare la Prometeu

Vineri, Albota a făcut un pas mare în tentativa de a promova, câştigând cu 2-1 în deplasarea de la Prometeu Craiova, echipă care cedează greu puncte pe teren propriu. Stan şi Diţă au adus cele trei puncte în vistieria argeşenilor, după un meci dominat cu autoritate de argeşeni.
La final, primarul Dumitru a mers la vestiare, unde şi-a felicitat jucătorii şi le-a promis că, în cazul unei noi victorii etapa viitoare, vor avea o primă consistentă.

Miroase a promovare

Rămâne acum de văzut cum va gestiona Negru situaţia, mai ales că are la dispoziţie un lot valoros. Mai mult, tehnicianul trebuie să închege şi relaţiile de joc dar şi legăturile dintre fundaşii centrali, acolo unde au fost până acum ceva probleme. Una peste alta însă, la Albota miroase a promovare, iar primarul Dumitru abia aşteaptă se iasă în faţă şi să se mândrească în faţa colegilor cu această performanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.