Adrian Miuţescu, refuzat de PNL, curtat de PDL şi PP-DD

Dacă vreodată s-ar face un clasament al celor mai verticali liberali argeşeni, cu siguranţă că fostul deputat şi preşedinte al PNL, Adrian Miuţescu, ar ocupa un loc fruntaş. Miuţescu a făcut şi greşeli, ca orice om politic de altfel, dar nu atât de flagrante precum au făcut-o alţii din PNL în zilele noastre. Pe vremea când era deputat şi conducea şi filiala de la Argeş, Miuţescu nu a făcut niciodată rabat de la statutul de liberal, ba din contră, a promovat PNL-ul la adevărata sa valoare, aceea de partid istoric, cu un trecut cu care niciodată nu s-ar putea lăuda PSD-ul sau PDL-ul. Nu spunem că, dacă Adrian Miuţescu ar mai fi fost preşedinte la momentul formării USL, nu ar fi acceptat să intre într-o astfel de alianţă, dar, cu siguranţă, că nu ar fi acceptat ca în Argeş PNL-ul să fie tratat ca ruda mai săracă a Uniunii.

Mai nou, însă, din motive greu de înţeles şi pentru liberalii cu state vechi, dar şi pentru o mare parte din electoratul acestui partid, actuala conducere vrea să-l tragă pe linie moartă pe fostul deputat, interzicându-i dreptul de a candida la un post de parlamentar. Culmea, asta, în pofida unor candidaţi care nu spun nimic nimănui, gen Constantin Polexe sau actorul Mircea Diaconu, care şi-a dovedit incompatibilitatea nu doar în faţa celor de la ANI, ci şi a muscelenilor pe care i-a reprezentat ca senator, vreme de 4 ani, în Parlament.
Cu siguranţă că Adrian Miuţescu are cele mai mari şanse să ajungă senator pe Colegiul Câmpulung – Curtea de Argeş, dar tocmai asta nu se doreşte din partea conducerii PNL de la Argeş. Miuţescu este prea incomod nu doar pentru adversarii liberalilor, ci şi pentru cei din interior, care au făcut din cel mai vechi partid – o afacere de familie. Conform ultimelor ştiri, Miuţescu este curtat intens de cei din PDL şi PP-DD, care şi-au dat seama că un om politic cu experienţa fostului deputat este mană cerească pentru un partid, mai puţin pentru PNL, care din cauza unor orgolii, riscă să piardă un post de senator pe Colegiul Câmpulung – Curtea de Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.