Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Eparhia Argeșului și Muscelului și Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Servsal Argeş au încheiat un Protocol de colaborare.  

Parteneriatul constă în colaborarea dintre cele două instituții în scopul realizării și implementării proiectelor în beneficiul colectivităților locale –・parohii, creşterea calităţii vieţii, ca urmare a reabilitării şi dezvoltării infrastructurii locale, elaborarea şi aprobarea strategiei de dezvoltare a serviciului de ecologizare în zona cimitirelor şi a Bisericilor parohiale şi filii, constituirea interfeţei pentru discuţii şi activitate ca partener activ pentru comunităţile parohiale locale, în ceea ce priveste aspectele de conduită civică.

Prezent la semnarea acestul protocol a fost, din partea Eparhiei Argeșului și Muscelului, Părintele Consilier Robert Nicolae – coordonatorul Sectorului Social, Filantropic și de Misiune. S-a discutat despre elaborarea și implementarea proiectelor din acest domeniu, cu privire la participarea enoriașilor pentru o frumoasă acţiune de voluntariat asupra zonelor în care vieţuiesc.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI