Duminică dimineaţa, la ora 05:00, locuitorii de pe strada Cuza Vodă au fost treziţi brusc de un zgomot puternic provocat de un accident. Un conducător auto neatent a intrat cu un autoturism marca Golf într-o maşină parcată, iar apoi a fugit. La scurt timp victima a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor. Când au sosit la faţa locului, agenţii au constatat accidentul şi i-au eliberat păgubitului dovada de reparaţie.

„Ieri de dimineaţă, agenţii Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost solicitaţi să intervină la un incident ce a avut loc pe strada Cuza Vodă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

“La scurt timp după ce poliţiştii au constatat pagubele, bărbatul care a produs accidentul a luat legătura cu victima şi i-a transmis că va plăti pentru distrugerile pe care le-a produs autoturismului. Astfel, au la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la secţia de poliţie pentru a rezolva problema pe cale amiabilă. Nu au existat victime, iar şoferul responsabil nu a putut fi testat cu aparatul etiotest deoarece nu a fost găsit la faţa locului”, a mai informat Mădălin Zamfir. (sursa:argesexpres.ro)

Comments

comments

DISTRIBUIȚI