Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici îşi lansează volumul – Amintiri… Viaţa la ţară – Stolniciul interbelic – la Biblioteca Judeţeană Argeş

Miercuri, 22 iulie, de la ora 11, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” – Argeş, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici îşi lansează volumul „Amintiri… Viaţa la ţară – Stolniciul interbelic“.

Constantin Bălăceanu Stolnici a fost de mai multe ori invitat la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş şi de fiecare dată a depănat amintiri legate de comuna Stolnici, despre copilăria şi tinereţea sa.

Constantin Bălăceanu – Stolnici s-a născut în Bucureşti, la 6 iulie 1923. A absolvit Liceul Ion C. Brătianu, Piteşti (1941), Facultatea de Medicină, Bucureşti (1947) şi şi-a dat doctoratul în Ştiinţe Medicale, în 1968 (Bucureşti). Este cunoscut şi recunoscut pentru activitatea sa didactică, profesională ca medic neuropsihiatru, dar şi în calitate de scriitor. Printre volumele pe care le-a scris se numără: Personalitatea umană (1972); Saga Bălăcenilor (1990; 2001); Nouă secole de istorie europeană (1995); Introducere în studiul Cabalei (1996); Tratat de geriatrie practică (1997).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here