A fost rândul elevilor de la Colegiul Național “Octav Onicescu”, din București, să afle obiectivele proiectului Teatru si Viața. Au aflat mai multe despre drepturile omului dar și despre valorile democrației europene.

S-a discutat și despre discriminare, despre cât este de periculoasă si cum să o combatem. A fost a doua sesiune de informare din cadrul proiectului Teatru și Viața, un proiect inițiat de Asociația pentru Dialog Intercultural.

Elevii au fost foarte activi şi interesaţi de proiectul “Teatru şi Viaţa”. Sesiunea a avut și o parte interactivă în care s-a discutat despre voluntariat și cetățenia participativă. Tinerii trebuie să înţeleagă importanţa acestui proiect pentru o dezvoltare socială durabilă. Deasemenea, elevii trebuie să se implice în activităţi care necesită şi dezvoltă responsabilitate civică.

Aproape 150 de elevi dar şi zeci de profesori au fost prezenţi la sesiunea de informare de la Colegiul Naţional “Octav Onicescu”, din București. Elevii şi-au exprimat deja dorinţa de a face parte din acest proiect, un proiect finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. În perioada următoare o sesiune de informare va avea loc şi la Liceul Bulgar „Hristo Botev”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI