A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dârmănești va avea loc în perioada 6-7 august

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dârmănești organizată de ACS Rally Spirit, alături de Primăria Dârmănești – partener principal al evenimentului – va avea loc în perioada 6-7 august. După succesul de anul trecut, unde nu mai puțin de 40 de piloți au luat startul in etapa de coastă care a contat în divizia 2, în acest an Adrian RĂSPOPA, președintele ACS Rally Spirit a pregătit din nou, în acest an, o serie de facilități concurenților. De la cazări la preț preferențial, până la transmisiuni live pe canalul LookSport și nu mai puțin de 8 urcări pe traseul de concurs.

Astfel, prima zi va debuta vineri, 6 august, începând cu orele 16:00, atunci când, la Primăria din Dărmănești va avea loc prezentarea piloților și startul festiv.
În ziua secundă, pilotii vor avea la dispoziție două manșe de recunoașteri, urmand de la ora 12:00 două manșe de antrenament cronometra, iar manșele de concurs vor debuta începând cu orele 15:10, urmând ca ziua să se încheie, cu festivitatea de premiere.

La fel ca si la prima ediție principalul partener al competiției este Primăria Dărmănești care și în acest an va oferi o implicare la fel de mare.

“Ne bucurăm ca si în acest an reusim să organizăm cea de-a doua editie a Trofeului Valea Uzului – Darmanesti cu toate că în acest an ACS Rally Spirit organizează nu mai putin de 5 evenimente majore, 3 ciclistice si 2 de motorsport. Chiar dacă este o etapă ce contează in divizia 2 a Campionatului Național de Viteza in Coastă vrem sa oferim concurentilor doua zile de urcări. Vom avea o serie de surprize Emil GHINEA (King of the Hill, reusind cea mai rapidă urcare anul trecut) si Octavian CIOVICA confirmand deja prezenta la editia din acest an, iar numele din Campionatul National de Viteza in Coasta nu se vor opri aici. Vom avea clasamente diferite pentru concurentii din divizia 2 si un clasament open pentru restul” declară organizatorul Adrian RĂSPOPA.

Ediția a doua a Trofeului Valea Uzului va reprezenta cea de-a 7-a etapa în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 și se desfasoara sub egida Federatiei Naționale de Automobilism Sportiv pe drumul refacut de catre Consiliul Judetean Bacău care înconjoară Valea Uzului. Competiția din acest an se aseamană cu cea de anul trecut prin prisma faptului ca poate decide din nou campionul național. În cazul unei victorii sau a unui rezultat pe podium, Erik Fazakas poate obține al doilea titlul de campion național la viteză în coastă – divizia 2, asta după ce și anul trecut, campionul s-a decis la etapa din Dărmănești.

Principalii sponsori ai competiției sunt: Primăria Dârmănești, Toyota Bacău, 4F, Hotel Perla și campania Sustin A13.

Program Trofeul Valea Uzului:
Vineri, 06 august 2021
• Start festiv (Primăria Dărmănești) – 16:00
• Verificări tehnice inițiale (Primăria Dărmănești) – 15:00-17:00
• Prima ședință CCS – 17:10
• Recunoașteri I, II – 17:30
• Afișarea rezultatelor – 19:30

Sâmbătă, 07 august 2021
• Deschiderea parcului de service – 07:00
• Recunoașteri III, IV – 10:00
• Antrenamente cronometrate I, II – 12:00
• Deschiderea temporară a circulației publice – 14:30-15:00
• Manșele de concurs I, II – 15:10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.