Reţinut de poliţişti pentru furt calificat. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov şi din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Merișani, la domiciliul unui tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 iulie, C.V., de 20 de ani, din comuna Merişani, ar fi sustras o geantă, care conținea peste 3000 de lei, o bijuterie şi acte de identitate, dintr-un autovehicul parcat în incinta Târgului Săptămânal din comuna Bradu. În urma percheziției domiciliare a fost găsită şi ridicată în vederea continuări cercetărilor suma de 300 de lei și 100 de euro.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Faţă de cel în cauză, Judecătoria Piteşti a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Comments

comments