Un tânăr a fost ameninţat cu un briceag într-un parc din Piteşti

0
2867

Reţinut de poliţişti pentru tâlhărie calificată. În data de 12 iulie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 2 iulie, N.M.I., de 20 de ani, din comuna Bârla, în timp ce se afla într-un parc din cartierul Prundu, împreună cu un alt tânăr de 20 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt, l-ar fi deposedat pe acesta din urmă de un telefon mobil, iar pentru a păstra bunul sustras, ar fi ameninţat partea vătămată cu un briceag.

Pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 12 iulie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Bradu, la locuinţele celui în cauză.
În urma percheziţiilor a fost recuperat telefonul mobil sustras, şi restituit părţii vătămate.

Totodată, cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor două pistoale neletale, patru săbii şi un box. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri cu caracter preventiv.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.O.S. – B.O.S. Piteşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here