2.000 de oameni s-au distrat la Ziua comunei Ungheni

Ajunsă la cea de-a IV-a ediţie, Ziua comunei Ungheni a adunat sâmbătă, pe terenul de fotbal din satul Humele, peste 2.000 de oameni.

Începută cu oarece întârziere, în jurul orei 17.00, din cauza temperaturilor de peste 37 de grade care au pus stăpânire sâmbătă pe sudul judeţului, sărbătoarea celor din Ungheni a fost onorată prin prezenţa deputatului Sorin Pandele, a lui Marius Vorniceanu – numărul 2 la Curtea de Conturi a României, a primarului Ion Baicea de la Costeşti, precum şi a viceprimarului Ion Dulduruc de la Buzoeşti.

Originar din satul Humele, Marius Vorniceanu a fost tot timpul alături de prietenul şi primarul din comuna sa natală, iar sfaturile şi ajutorul acordate de către unul dintre cei mai buni finanţişti ai ţării au reprezentat un mare ajutor pentru tânărul edil Iulian Miu.
Ca de fiecare dată, primarul Iulian Miu a fost o gazdă de nota 10, pregătind evenimentul ca la carte, în cele mai mici detalii. Trebuie spus că tot primarul Iulian Miu a fost cel care a insistat ca Ziua comunei Ungheni să nu fie un eveniment politizat, ci unul al oamenilor, al comunităţii. Iar oamenii din Ungheni au venit în număr mare la sărbătoare şi au avut parte de o zi cu adevărat de neuitat. Muzica populară de calitate a făcut ca mulţimea să se prindă în mai multe hore şi sârbe, iar cunoscutul solist Valentin Grigorescu a fost printre cei mai aplaudaţi de către miile de spectatori.
Atmosfera de voie bună a fost întregită de mititei şi de berea rece care a curs în valuri. Cu o asemenea atmosferă plăcută, nici nu este de mirare că petrecerea s-a întins până spre miezul nopţii.
Legat de acest eveniment, primarul Iulian Miu ne-a declarat: „Sunt bucuros că am reuşit să facem din nou o sărbătoare frumoasă aici, la Ungheni, alături de toţi oamenii din comună. Ţin să le mulţumesc cetăţenilor din Ungheni pentru că au demonstrat de fiecare dată că împreună putem face mai mult. La ora actuală, Ungheni este una dintre cele mai frumoase şi dezvoltate comune din Argeş, iar lucrurile nu se vor opri aici. Avem în continuare multe proiecte importante pentru Ungheni şi oamenii de aici, oameni de toată isprava, de care sunt foarte ataşat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.