15 licee din Argeş participă la Cupa Coca-Cola

 Câştigătoarea competiţiei la care sunt înscrise 425 de echipe de liceu din toată ţara va fi invitată să vadă un meci din „sferturile” Euro 2012.

După marele succes de anul trecut, Cupa Liceelor „Coca-Cola” la fotbal revine în forţă, din această săptămână. Având girul Ministerului Învăţământului, întrecerea de anul acesta, organizată de Coca Cola şi Gazeta Sporturilor, cu susţinerea Vodafone, Adidas şi FRF, anunţă o noutate: extinderea la nivel naţional.

Altfel spus, anul acesta, liceele din România vor avea o campioană la fotbal în sală! În acest an, cea mai populară competiţie dedicată elevilor de liceu se va desfăşura în 21 de oraşe, printre care şi Piteştiul. La nivel naţional s-au înscris nu mai puţin de 425 de echipe, dintre care 15 sunt din Argeş. Este vorba despre echipele de fotbal de la Colegiul „Alexandru Odobescu”, Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” – Curtea de Argeş, Grupul Şcolar Agricol Costeşti, Liceul „Dan Barbilian” – Câmpulung, LPS Piteşti, Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”, Grupul Şcolar „Astra”, Grupul Şcolar „Dacia”, Grupul Şcolar „Armand Călinescu”, Grupul Şcolar Costeşti, Liceul „Ion Barbu”, Grupul Şcolar Stâlpeni, Grupul Şcolar „Mihai Viteazul” şi Colegiul „Zinca Golescu”. Până pe 31 martie are loc faza pe oraş, la Piteşti, meciurile disputându-se la Şcoala 13. Turneul final va avea loc în perioada 18 – 20 mai 2012. Echipele finaliste din competiţia de băieţi şi de fete îşi vor disputa Cupa „Coca-Cola” 2012 la Bucureşti, la Sala Polivalentă. În turneul final de băieţi vor juca 6 echipe (4 din ţară şi 2 din Bucureşti). Marea echipă câştigătoare va primi o recompensă cu adevărat de invidiat:  locuri rezervate în sferturile de finală Euro 2012 şi va putea astfel să trăiască  emoţiile fotbalului adevărat în direct, la cel mai mare eveniment fotbalistic din Europa! A doua echipă clasată va avea locuri rezervate la un meci profesionist de fotbal chiar pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.