11 instructori auto din Pitești, amendați în trafic. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au desfășurat o acțiune pentru reducerea riscului rutier generat de instructorii auto aflați în procesul de instruire practică a elevilor, care nu respectă traseele stabilite și regulile de circulație, pe raza municipiului Pitești.

În urma activităților, polițiștii au amendat 11 instructori auto pentru că nu au respectat traseele. Astfel, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș reamintește că pentru efectuarea activităţii de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, există mai multe artere de circulaţie pe care circulaţia este restricţionată pentru vehiculele cu care se efectuează pregătirea practică a cursanţilor de către şcolile de conducători auto, adoptate prin H.C.L. 247/2018, după cum urmează:
– str. Banat; str. Dumbravei; str. Armand Călinescu; str. Egalităţii; str. Maior Şonţu; bld. I.C.Brătianu şi bld. Republicii (tronsonul cuprins între fosta clădire CEZ şi intersecţia cu str. Maternităţii).

Comments

comments