1 DECEMBRIE ÎN SIGURANȚĂ. Peste 250 de poliţişti argeşeni vor fi la datorie în fiecare zi de sărbătoare

758 views

Peste 250 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Judeţului Arges, vor fi la datorie în medie, în fiecare zi, în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie a.c., pentru ca argeşenii să se bucure în siguranță de minivacanța de 1 Decembrie. Astfel, în această perioadă, peste 190 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, vor acţiona zilnic pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie şi comerţ ilicit, precum şi a celorlalte fapte de natură a aduce atingere normelor de convieţuire socială.

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, stațiunilor turistice, dar și traseelor care converg spre lăcașele de cult unde vor avea loc manifestări religioase ocazionate de sărbătoarea Sf. Andrei.
De asemenea, aproape 50 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona zilnic pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei pe drumurile din judeţ vor fi prezente autospeciale echipate cu aparate radar care vor depista şi sancţiona conducătorii auto care nu vor respecta regimul de viteză.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Comments

comments