Vești bune despre Alexia Soare, micuța din Pitești bolnavă de cancer

1,393 views

Alexia Ioana Soare, micuța de patru anișori din Pitești, care suferă de un tip rar de cancer, se simte mai bine. Potrivit mamei acesteia, Iulia Soare, micuța face un tratament de întreținere, urmând ca în ianuarie că facă o investigație PET CT. În acest moment, tumoarea este inactivă și complet calcifiată.

”Buna seara, va multumim din tot sufletul ca ati ramas în continuare alaturi de Alexia. Starea Alexiei este mai buna, urmam un tratament de întretinere, în ianuarie va face un PET CT si sfatul doamnei doctor este sa ajungem din nou la Viena sa auzim si parerea celor de acolo. În acest moment tumoare este inactiva, complet calcifiata si dansa este de parere sa scotem si acel rest, dar trebui scos rinichiul stang cu tot cu glanda suprarenala. Sa ne rugam sa fie bine in continuare, sanatate tuturor si mii multumiri”, este mesajul Iulia Soare, mama Alexiei.

Reamintim că la începutul acestui an, micuța a fost diagnosticată cu Neuroblastom cu metastaze multiple, un tip rar de cancer care afectează copii, majoritatea cu vârsta până în cinci ani.

Comments

comments