Ajunsă la cea de-a treia ediţie, Ziua comunei Ungheni a adunat sâmbătă, pe terenul de fotbal din satul Humele, peste 2.000 de oameni, practic acelaşi număr pe care l-a scos şi „Holograf”, în aceeaşi zi, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, la „Festivalul Berii Timişoreana”.

 

Începută cu oarece întârziere, în jurul orei 17.00, din cauza temperaturilor de peste 35 de grade care au pus stăpânire sâmbătă pe sudul judeţului, sărbătoarea celor din Ungheni a fost onorată cu prezenţa de toată conducerea PDL Argeş, în frunte cu senatorul Mircea Andrei.
Deşi nu mai este niciun secret că PDL traversează o perioadă mai dificilă, din cauza măsurilor de austeritate pe care a trebuit să le ia din cauza crizei economice care a afectat întreaga lume, urcarea pe scenă a liderilor democrat-liberali argeşeni s-a făcut într-un entuziasm total.

„Vinovat” de primirea triumfală a lui Mircea Andrei& Company se face primarul comunei, Iulian Miu, care a demonstrat că, indiferent de vreme şi vremuri, omul sfinţeşte locul. Practic, investiţiile derulate în comună de Iulian Miu în cei trei ani de mandat, cu sprijinul conducerii PDL Argeş, cele mai mari din istoria acestei localităţi, i-au făcut pe unghenari să le acorde tot respectul cuvenit înalţilor musafiri.
Luat şi el prin surprindere de primirea făcută, senatorul Mircea Andrei a vrut să mai verifice încă o dată popularitatea primarului său, Iulian Miu. Astfel, de la microfonul scenei, preşedintele PDL Argeş, cu un aer destul de serios, le-a spus celor peste 2.000 de oameni că, de fapt, el a venit la Ungheni pentru a le propune un alt candidat în locul lui Miu, la alegerile de anul viitor. Vacarmul care a cuprins mulţimea, la auzul unui asemenea anunţ, l-a făcut pe senator să retracteze imediat cele spuse, chiar şi în glumă, realizând că, dacă ar fi vorbit serios, i-ar fi fost imposibil să mai iasă întreg din puhoiul de lume.
După speech-urile de rigoare, s-a dat drumul la petrecere, iar berea rece, micii şi muzica populară au făcut deliciul celor prezenţi, dovadă că petrecerea s-a întins până spre miezul nopţii.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI