Ca în fiecare an, primarul Ion Gârleanu a organizat, Ziua Comunei, sărbătoare care cinsteşte tradiţiile locale şi care reprezintă un bun prilej de întâlnire pentru toţi locuitorii.

 

Vineri, 28 august, după amiaza, în centrul comunei, s-au adunat mai marii judeţului, politicieni, fii ai satului şi locuitori ai comunei Bogaţi, pentru a lua parte la cea mai importantă sărbătoare de peste an „Ziua comunei Bogaţi“, organizată de primarul Ion Gârleanu împreună cu viceprimarul şi membrii ai Consiliului Local. Înca de la intrarea în comună erai indus într-o atmosferă de sărbătoare datorită steagurilor ce fluturau măreţe, vestind astfel , aniversarea localităţii.

În prezenţa prefectului judeţului Argeş, Mihai Oprescu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, edilul comunei a deschis sărbătoarea prin inaugurarea unui Centru de Zi pentru Copii, iar apoi a unui teren de sport multifuncţional, primul de acest gen din comună.

Programul a continuat în „Parcul Tineretului“ din centrul comunei, acolo unde petrecerea a durat până după miezul nopţii.

Înainte de programul artistic, primarul Ion Gârleanu a ţinut să premieze cuplurile care au împlinit 60 de ani de căsnicie neîntreruptă , pentru fidelitatea lor şi, totodată, pentru aportul adus bunei stări a comunei.

În deschiderea programului artistic, Grupul Vocal al Şcolii Bogaţi a susţinut un spectacol de muzică populară, pe urmă s-a dat startul petrecerii urcând pe scenă interpreţi de marcă ai ansamblului folcloric „Doina Argeşului“, dar şi artişti, precum, Ilie Roşu, Sandra N, Cristina Neacşu şi Valentin Grigorescu.

Petrecerea s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

„Sunt fericit că şi anul acesta am reuşit să organizăm acest eveniment aşa cum ne-am dorit. Ziua comunei reprezintă în primul rând, un prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, iar, an de an, numărul celor care doresc să sărbătorească alături de noi este din ce în ce mai mare“, a declarat primarul comunei Bogaţi, Ion Gârleanu.

Comments

comments