Ziua Comunei Bogaţi a reunit mii de oameni din toate colţurile judeţului

Duminică, 28 august, centrul comunei Bogaţi a fost asaltat de mii de oameni care au vrut să participe la Ziua Comunei Bogaţi desfăşurată sub genericul „Festivalul Omeniei“.

Cetăţenii comunei Bogaţi au demonstrat încă o dată că ştiu să petreacă, că sunt omenoşi şi primitori, conform genericului. Ziua comunei Bogaţi, desfăşurată sub genericul „Festivalul Omeniei“, a reunit duminică, 28 august, mii de oameni veniţi din tot judeţul şi nu numai, să ia parte la cea mai mare sărbătoare a acestei minunate localităţi. Mai marii judeţului, politicieni ai tuturor formaţiunilor politice sau fii ai satului au ţinut să fie şi ei alături de locuitori la această sărbătoare importantă pentru comuna Bogaţi, organizată de primarul Ion Gîrleanu împreună cu viceprimarul şi membrii Consiliului Local.

De la intrarea în comună erai întâmpinat de steaguri fluturând din stâlp în stâlp ce vesteau această sărbătoare.

Deschiderea oficială a sărbătorii a fost anunţată de organizator, primarul Ion Gîrleanu, care le-a mulţumit tuturor locuitorilor comunei care i-au fost alături în fiecare an, într-un număr foarte mare.

Ca în fiecare an, primarul Ion Gîrleanu a ţinut să premieze cuplurile care au împlinit 60 de ani de căsnicie neîntreruptă pentru fidelitatea lor şi pentru aportul adus bunei stări a comunei. Startul petrecerii a fost dat de Grupul Vocal al Şcolii Bogaţi, care a susţinut un spectacol de muzică populară, urmat de recitaluri susţinute de interpreţi de marcă ai ansamblului folcloric „Doina Argeşului“. Spre seară au urcat pe scenă artişti precum Sandra N.,  Daniela Cernea, Cristina Neacşu şi Valentin Grigorescu care au făcut ca petrecerea să se încheie târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

„Sunt fericit că şi anul acesta am reuşit să organizăm acest eveniment aşa cum ne-am dorit. Ziua comunei reprezintă în primul rând, un prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, iar, an de an, numărul celor care doresc să sărbătorească alături de noi este din ce în ce mai mare“, a declarat primarul comunei Bogaţi, Ion Gîrleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here