Zi plină de accidente rutiere în Argeș. Mai mulți tineri au fost răniți

O zi a incidentelor în traficul argeșean. Pompierii aflați în tura serviciu au fost solicitați să intervină la patru accidente rutiere petrecute ieri pe raza județului nostru.

Primul eveniment s-a produs între două autoturisme, în dimineața zilei de ieri, pe raza localității Moșoaia. Paramedicii SMURD au ajuns la fața locului și au acordat îngrijiri medicale unui bărbat cu vârsta de 53 de ani, care s-a rănit ușor la membrul superior stâng și nu a necesitat transportul la spital.

Al doilea incident a avut loc în jurul prânzului pe raza orașului Costești, iar în urma acestuia au rezultat avarierea a două autoturisme și șapte victime. Echipajele sosite la fața locului au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor și au asistat medical victimele. Șase persoane au suferit răni ușoare și nu au avut nevoie de transport la spital, iar un băiat cu vârsta de 19 ani s-a lovit în zona feței și a fost transportat ulterior la spital pentru investigații medicale suplimentare.

La puțin timp după evenimentul anterior, două autoturisme s-au lovit în localitatea Slobozia, iar unul dintre acestea s-a răsturnat în afara părții carosabile și a luat foc. La locul intervenției au ajuns în primă fază un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și SVSU Slobozia cu o autospecială de stins incendii, iar ulterior a sosit și echipajul de pompieri. Autoturismul a ars în proporție 90%, iar personalul medical a preluat un băiat de 15 ani, care a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat de urgență la spital.

A patra intervenție a fost în localitatea Moșoaia, în această dimineață, unde un autoturism s-a răsturnat și a rezultat o victimă. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin cu vârsta de 19 ani, care s-a rănit la membrul superior drept și la membrul inferior stâng, iar ulterior a fost transportată la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here