Fără declarații pe propria răspundere, în noaptea de Înviere

Klaus Iohannis a făcut declaraţii miercuri, după ce a efectuat o vizită oficială la centrul mobil de vaccinare din comuna Afumați din judeţul Ilfov. Vizita preşedintelui Klaus Iohannis vine în contextul în care de astăzi începe vaccinarea în centrele mobile din România.

”Ne pregătim cu toţii de marea sărbătoare a Învierii Domnului şi vreau să ne pregătim foarte bine nu doar acasă, ci vreau să ne pregătim foarte bine în societate. În noaptea de Înviere, restricţiile de circulaţie se ridică. Creştinii vor putea să participe la slujbele de Înviere. Nu vor trebui să completeze declaraţie. Fiecare creştin va putea merge la biserică dacă doreşte.

Nu ne amestecăm în felul în care vor fi organizate slujbele la biserică.  Aceste lucruri sunt deja prevăzute în HG pentru starea de alertă care acum în vigoare şi nu vor exista modificări.

Nu vor fi restricţii suplimentare în noaptea de Înviere. În noaptea de Înviere vor fi mai puţine restricţii pentru că ne dorim ca oamenii să meargă la biserică”, a declarat Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.