În perioada 27 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, poliţiştii rutieri argeşeni, împreună cu polițiștii de ordine publică, au acţionat pentru reducerea riscului rutier, în special pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi în vederea depistării şi sancţionării faptelor de conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au efectuat verificări, în special pe DN 7, la principalele intrări şi ieşiri din localităţi, ocazie cu care au constatat peste 500 de contravenţii şi 7 infracţiuni. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 509 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, totodată fiind reţinute 42 de permise de conducere.

Dintre acestea, 252 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar trei şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea normelor rutiere, 18 biciclişti şi 7 pietoni, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments