Video! Traficant de droguri din Pitești, prieten cu Adrian Mutu, încarcerat

0
3645

Pe 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș – Compartimentul Urmăriri au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș. Este vorba despre piteșteanul Alexandru Mihăilescu, de 41 de ani din Pitești, care a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Bărbatul a fost încarcerat.

Reamintim că pe 6 februarie 2019, ofițeri de la B.C.C.O Pitești și DIICOT au defășurat o acțiune în parcarea VIVO! Pitești. Mai mulți bărbați au fost luați de mascați, printre aceștia și piteșteanul Alexandru Mihăilescu, care ar fi fost ridicat, potrivit unor surse, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Traficantul este un apropiat al lui Adrian Mutu, precizau atunci surse judiciare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, ”cocaină, peste 3000 de euro și peste 3800 de lei au fost confiscate în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Un autoturism de lux a fost indisponibilizat”. Astfel, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

”Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București. Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor. Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu”, transmitea atunci Poliția Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here