Zeci de persoane legitimate în baruri și cluburi din Argeș! Polițiștii au dat și amenzi

Zeci de persoane legitimate în baruri și cluburi din Argeș! Polițiștii au dat și amenzi. În noaptea de 28 spre 29 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Poliției Orașului Topoloveni și Secției de Poliție Rurală Călinești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acționat pe raza localității Călinești, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit, prevenirea faptelor antisociale și a încălcării legislației privind raporturile de muncă.

În cadrul acțiunii, au fost controlate patru localuri publice (baruri, cluburi, discoteci) și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform OUG 28/1999, în valoare de 3.000 lei. De asemenea, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma de 520 de lei.
Totodată, au fost legitimate 40 de persoane și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 61/1991 R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 1000 de lei. La acțiune au participat și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here