Emanuel Soare, propunerea PNL Argeș pentru funcția de prefect! Ce avere are și cât a câștigat din funcția de prorector a Universității din Pitești

Emanuel Soare, prorector la Universitatea din Pitești, este propunerea PNL Argeș pentru funcția de prefect a județului. Acesta a fost prezentat oficial luni, 30 decembrie, de președintele PNL Argeș, într-o conferință de presă. Decizia numirii lui Soare în funcția de prefect va fi luată de Guvernul Orban.

Soare are 43 de ani. Acesta nu are o avere impresionantă, nu deține terenuri, bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depășească 5.000 de euro, nu are conturi sau depozite bancare. Noul prefect de Argeș are un apartament în Pitești împreună cu soția sa și două autoturisme marca Suzuki, unul din 2012, iar celălalt din 2017. Soare are în schimb un credit la bancă, de 50.000 de lei, care este scadent în 2020.

Din funcția de prorector a Universității din Pitești a câștigat 129.927 lei anul trecut, adică nu mai puțin de 10.827 lei pe lună. Soția acestuia, Liliana Soare, și ea cadru didactic al Universității din Pitești, a câștigat 64.407 lei în ultimul an fiscal încheiat.

Potrivit declarației de interese, Emanuel Soare este membru în Biroul Politic Județean Argeș al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here