Zeci de cupluri şi-au sărbătorit iubirea la Piteşti Mall, dragostea fiindu-le testată de Bogdan Vlădău

Iubirea a fost vedeta incontestabilă a evenimentului organizat sâmbăta trecută la Piteşti Mall. Zeci de cupluri au venit în centrul comercial pentru a-şi sărbători dragostea, dar şi persoane care încă nu şi-au găsit perechea au ascultat îndemnul organizatorilor şi au venit să se îndrăgostească la Piteşti Mall.
Cuplurile au avut parte de o mulţime de surprize, iar gazda evenimentului, Bogdan Vlădău, şi-a îndeplinit rolul de Cupidon, întărind relaţiile cuplurilor prezente la eveniment cu jocuri şi concursuri care le-au testat iubirea.
Dragostea a plutit în aer la Piteşti Mall, iar la tot pasul puteai vedea îndrăgostiţi tinându-se de mână, sărutându-se sau făcându-şi cadouri. Cuplurile au primit în dar o seară de neuitat, s-au pozat într-un decor romantic, şi-au făcut declaraţii de dragoste şi au luat parte la un concert incendiar susţinut de Bogdan Vlădău. De altfel, pe parcursul întregii zile, clienţii Piteşti Mall au avut ocazia de a cumpăra cadouri pentru persoana iubită de la standurile special amenajate în centrul comercial cu ocazia Valentine’s Day. Îndrăgostiţii şi-au putut dărui trandafiri sau prăjituri delicioase, inimioare şi ursuleţi de plus, obiecte handmade sau decorative, dar şi bijuterii sau cărţi. 


Selfie cu Bogdan Vlădău

Evenimentul a fost deschis de Bogdan Vlădău care a făcut selfie-uri alături de clienţii Piteşti Mall şi i-a invitat pe doritori să imortalizeze ziua aceasta alături de persoana iubită, în ipostaze cât mai amuzante, la standul selfie box care a fost prezent în Piteşti Mall timp de opt ore. Cuplurile au primit la sfârşit câte o poză printată cu un colaj de patru imagini haioase surprinse de selfie box.
Seara a fost condimentată cu momente de dans: rumba, dans rusesc şi dans burlesque, iar publicul a fost invitat pe scenă de coregrafi pentru a învăţa diferite stiluri de dans.
Cuplurile de îndrăgostiţi s-au înscris la concursul de Miss şi Mister, fiind supuşi la probe care de care mai trăsnite. Întâi, perechile au trebuit să îşi demonstreze abilităţile la cinci stiluri diferite de dans, ca mai apoi fetele să-şi recunoască perechea doar prin pipăirea mâinilor mai multor băieţi în timp ce erau legate la ochi. Cel mai intens moment al concursului a fost când băieţii le-au făcut declaraţii de dragoste amuzante iubitelor, folosindu-se de trei cuvinte impuse de gazda evenimentului. La finalul concursului, câştigător a fost declarat cuplul care a dovedit că se cunoaşte cel mai bine, tinerii îndrăgostiţi fiind încoronaţi şi premiaţi cu o zi la un spa de 5 stele din Bucureşti.

Lacătul iubirii

Un alt moment special pentru îndrăgostiţi a fost pecetluirea relaţiei cu un lacăt al iubirii pe un perete metalic în formă de inimioară. Ducându-ne cu gândul la Pont des Arts din Paris, un loc romantic unde îndrăgostiţi din toată lumea vin să agaţe un lacăt de grilajele metalice ca simbol al iubirii lor, iar apoi aruncă în apele Senei cheia pentru ca nimeni să nu poată desface iubirea lor, şi cuplurile prezente sâmbătă seara în Piteşti Mall au avut ocazia de a încuia iubirea în inimile lor pentru totdeauna printr-un lacăt simbolic, a cărui cheie au ascuns-o bine.
Nici cei singuri nu au fost uitaţi de organizatori, aceştia fiind provocaţi să îşi găsească jumătatea în cadrul unei sesiuni de speed dating, întâlniri pe bandă rulantă. Cele mai curajoase perechi de îndrăgostiţi au experimentat cum este să fii căsătorit. Maestrul de ceremonii Bogdan Vlădău a fost ofiţerul stării civile şi a oficiat tradiţionalele căsătorii de o zi, toate cuplurile primind şi certificate de căsătorie.
Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Bogdan Vlădău pe scena din Piteşti Mall. Burlacul a cântat atât piese proprii, cât şi melodii de dragoste din repertoriul unor artişti internaţionali cunoscuţi. Pe parcursul întregii seri, Bogdan Vlădău a avut bunăvoinţa de a se poza cu toţi fanii săi, acesta rămânând pe scenă timp îndelungat după terminarea concertului pentru a face poze cu toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.