Zeci de bolizi, cu motoarele turate la maximum pentru Trofeul Câmpulung Muscel 2015

Au intrat pe ultima sută de metri pregătirile pentru Trofeul Câmpulung Muscel 2015, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, în perioada 19-20 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor.

 

61 de concurenți și trei mașini de forlighter (care deschid traseul raliului) s-au înscris în competiție. De remarcat că principalii favoriți la câștigarea titlului național – Paul Andronic, Ovidiu Zaberca și Lucian Răduț – își vor disputa punctele într-o confruntare acerbă.  În piața Primăriei Câmpulung Muscel, bolizii deja au sosit, piloții și echipele tehnice făcând ultimele pregătiri pentru marea cursă din acest weekend.

“Ne bucurăm că putem organiza din nou această competiție și cred că putem readuce din nou Câmpulungul pe locul pe care îl merită, având în vedere bogatul istoric auto. Suntem parteneri ai evenimentului și suntem pregătiți să ajutăm cu orice este nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul reușit. Avem norocul să fie un timp foarte frumos, sunt convins că vom avea o prezență a spectatorilor foarte bună. Prezența atâtor delegații și spectatori în orașul nostru este o mare mândrie. Suntem fericiți că avem mulți musceleni în conducerea FRAS”, a declarat Liviu Țâroiu, primarul interimar al Municipiului Câmpulung.

“Etapa care s-a desfășurat anul trecut a fost o adevărată sărbătoare a Câmpulungului, motiv pentru care FRAS a încredințat din nou această etapă clubului Brothers Motor Sport. Cu sprijinul Primăriei Câmpulung, a CJ Argeș și a tuturor partenerilor, sunt convins că vom avea succes și în acest weekend.

FRAS a adus și o serie de noutăți la Trofeul Câmpulung Muscel. Vom avea oficiali din Bulgaria cu echipamente ultra-sofisticate de afișare a timpului online. Federația a delegat forțe importante în privința oficialilor și a arbitrilor pentru această cursă. Îmi doresc să fie un spectacol total și ca toți cei care vor participa, concurenți și spectatori, să plece cu un sentiment de prietenie și să revină și la anul la Câmpulung”, a afirmat și Cătălin Nicolaescu, vicepreședinte FRAS.

Surprize pentru spectator: oficialități și vedete

Ediția de anul acesta va cuprinde o mulțime de suprize pentru fanii motorsportului, după cum a anunțat Iulian Nicolaescu, președintele CS Brothers Motor Sport, organizatorul competiției: “Mulțumim tuturor colaboratorilor pentru efortul depus. Pentru spectatori am pregătit o serie de surprize. Câștigătorului ediției precedente a emisiunii „Românii au talent”, câmpulungeanului Fabian Glonț, i-a fost lansată provocarea de a rezolva un cub complex în condiții extreme, pe scaunul din dreapta într-un bolid care va avea aproape 600 de cai putere. La Trofeul Câmpulung Muscel 2015 sunt invitați din Câmpulung și din Pitești. Ne bazăm pe prezența conducerii CJ Argeș, este așteptat și ministrul Energiei, argeșeanul Andrei Gerea, un iubitor al sportului cu motor. Vor mai fi prezenți ca spectatori și Ovidiu Lipan Țăndărică și Trupa Bosquito. De asemenea, cunoscutul om de televiziune Dani Oțil va concura”.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015, eveniment susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş, contează ca etapa a VI-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. 

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!

 Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (19 şi 20 septembrie ) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide. De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov.

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil-Audi, Pasteur Caroseria, M- Carbon Parts, Pentarom, DJTS Argeş, Kilicom, Magic Safe Security!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here