Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 65.620 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti l-au depistat pe B.N., de 25 de ani, din comuna Aninoasa, care conducea un autoturism pe D.N. 73C, pe raza comunei Domneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Curtea de Argeș unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, poliţiştii au stabilit ca bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe S.F., de 43 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DJ 703K, în comuna Budeasa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe T.I., de 57 de ani, din Dârmăneşti care conducea un autoturism pe str. Depozitelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe B.I., de 60 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe M.N., de 31 de ani din Călineşti care conducea un autoturism pe str. Lânăriei, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.M., de 43 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Lânăriei, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe S.V., de 65 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Lânăriei, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

 

Comments

comments