Printre rezoluţiile de Anul Nou, pentru 2018, se numără şi schimbarea stilului de viaţă, mai multă grijă pentru corpul tău, mai mult sport, alimentaţie sănătoasă? Căutai un loc unde să poţi realiza toate acestea, plus specialişti pe sfaturile cărora să te bazezi pentru a-ți atinge obiectivele? Acum găseşeti absolut tot ce vrei în materie de sport, wellnes şi nutriţie la cel mai modern centru din România, Vitality Spa.

Aici poţi evada în week-end pentru o zi de relaxare, cu o sesiune de piscină, masaj şi saună, poţi merge seara pentru clase de aerobic sau fitness sau dimineaţa pentru un început de zi în forţă. Poţi trimite copilul la cursuri de înot, judo sau MMA, ori poţi stabili o întânire cu specialişti în nutriţie pentru a găsi varianta optimă de dietă pentru organismul tău.

Centrul oferă o paletă largă de servicii și oferte: piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot și nutriție. Și, desigur, cei mai buni specialiști îndrumători și antrenori!

Vineri şi-a deschis porţile oficial, pe strada Petre Ispirescu nr. 63 (platoul Găvana). La marele eveniment au participat Florentina Opriș, cunoscuta antrenoare de fittnes şi realizatoarea emisiunii „Sport, Dietă&Vedetă”, precum şi oficilităţile locale, în frunte cu primarul Cornel Ionică. Toţi au fost alături de proprietarii Ioana şi Nicola Inquieto pentru a se bucura de o investiție de două milioane de euro realizată în folosul piteştenilor!

„Aproape că rămâi fără cuvinte văzând ce s-a realizat aici. Mă bucur că se dezvoltă orașul și mai ales cartierul Găvana, care e cel mai mare al Piteștiului. Îi pe felicit pe cei care au realizat investiția”, a declarat, la deschidere, Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești.

Pentru doritori, informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446. Anul 2018 aduce reduceri pentru clienții centrului! De asemenea, la toate abonamentele încheiate în perioada 12-14 ianuarie, argeșenii au parte de 10% REDUCERE.

Pe 13 și 14 ianuarie 2018, sportul și starea de bine vor fi la ordinea zilei la Vitality SPA prin desfășurarea a numeroase clase de gimnastică aerobică, clase ce vor fi ținute de instructori cu o bogată experiență. În plus, veți putea participa și la 3 seminarii din sfera fitness-wellness dar și la un concurs cu contragreutate (cu premii din partea sponsorilor).

Comments

comments