Vrei o carieră militară? Au început înscrierile în Armată

Ministerul Apărării Naționale organizează concurs de admitere în învățământul universitar militar și în învățământul postliceal militar.

Locuri disponibile: 
Ofițeri – 108 locuri în 4 academii militare și la Universitatea Națională de Apărare;

Maiștri militari – 484 de locuri în 5 școli militare;
Subofițeri – 591 de locuri în 4 școli militare.

Condiții: 
Să fii elev în clasa a XII-a sau să ai cel mult 28 de ani împliniți în cursul anului 2021 și diploma de bacalaureat. Candidații care sunt în ultimul an de liceu vor face dovada promovării examenului de bacalaureat înainte de susținerea concursului (examenului) de admitere.

Înscriere: 
Te poți înscrie contactând un recrutor de la biroul informare-recrutare care funcționează în cadrul centrului militar din județul/sectorul în care ai domiciliul. Numerele de telefon și adresele birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare le găsiți aici: și aici: (în funcție de domiciliu).
Pentru a vizualiza ”Planul de școlarizare al Ministerului Apărării Naționale pentru anul universitar/școlar/de instruire 2021-2022”, apasă aici:

Admiterea se va desfășura astfel:
23 iulie – instituțiile de învățământ superior militar (ofițeri)
Probe: matematică, informatică și limba engleză
01 august – subofițeri
Probe: matematică și limba engleză
03 august – maiștri militari
Probe: matematică și limba engleză
Toți cei interesați se pot informa luând legătura cu biroul informare-recrutare de care aparțin, citind anunțurile de pe această pagină și de pe instagram.com/recrutare.mapn/, revăzând anunțurile postate în luna martie și urmărind anunțurile noastre viitoare.
(sursa foto: MApN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.