Voucherele de alimente, încărcate cu a treia tranşă de bani. Când vor fi viraţi cei 250 de lei

Graficul prezentat la începutul programului de autorităţi stabilea că voucherele de alimente vor fi încărcate cu bani în perioada 17 octombrie și 21 octombrie.

Tot atunci, se face şi actualizarea listelor cu potenţiali noi beneficiari ai voucherelor de alimente, de către Ministerul Muncii și verificarea de către ANAF. În aceeaşi perioadă cu alimentarea cu bani a cardurilor sociale, respectiv 17 octombrie și 21 octombrie, Compania Națională Poșta Română prelucrează datele. Lista beneficiarilor de vouchere sociale pentru alimente este actualizată de Ministerul Muncii pe baza criteriilor de eligibilitate referitoare la venitul maxim lunar.

Banii de pe tichetele sociale pentru alimente au o anumită perioadă de timp în care pot fi folosiți.

”Sumele disponibile pe card sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor”, informează Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Persoanele care nu au primit tichetele sociale pentru alimente se pot adresa fie Ministerului Muncii, fie Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, în funcţie de problema pe care o au.

Cât despre informațiile referitoare la cardurile care nu au putut fi livrate, acestea pot fi solicitate Poștei Române”, informează Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Ulei, făină, zahăr, legume, carne şi lactate – cam asta se poate cumpăra pe tichetele sociale pe care pensionarii le-au primit de la stat.

Există mai multe criterii pe baza cărora românii care primesc acum voucherele pentru alimente în valoare de 250 de lei pot fi excluși din program, spune Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE). Listele beneficiarilor sunt actualizate lunar de Ministerul Muncii, iar aceste liste pot suferi modificări de la lună la lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here