Voluntarii Grupului CEZ în România dăruiesc zâmbete şi energie pentru bine bunicilor din Căminul Găvana din Piteşti, înainte de Paşte

In apropierea sarbatorilor pascale, voluntarii Grupului CEZ in Romania au trecut pragul Centrului de Ingrijire si Asistenta Gavana din Pitesti si au adus bucurie in viata seniorilor. In timpul petrecut impreuna, acestia au recreat atmosfera calda de #acasa, aducand traditiile si obiceiurile de Paste in sufletele bunicilor.

Cu daruri si mireasma de sarbatoare, voluntarii Grupului CEZ in Romania si-au vizitat prietenii seniori si le-au inseninat ziua, oferindu-le cozonaci, sucuri naturale, iepurasi de ciocolata si accesorii decorative de Paste. Activitatea a inclus si un atelier menit sa incurajeze creativitatea si dezvoltarea de abilitati noi, in cadrul caruia seniorii au decorat oua si au confectionat iepurasi.

Proiectul dezvoltat de Grupul CEZ in Romania, in parteneriat cu Asociatia Niciodata Singur –€ Prietenii Varstnicilor, are ca scop diminuarea sentimentului de singuratate si cresterea stimei de sine, precum si asigurarea unei alternative variate de activitati de petrecere a timpului liber, mobilizarea fizica si mentala in activitatile de socializare cu voluntarii si construirea de relatii de lunga durata cu acestia.

Grupul CEZ in Romania, prin intermediul platformei „Energie pentru Bine”€, continua sa daruiasca sprijin membrilor din comunitate, indiferent de varsta, demonstrand ca energia vine de la oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here