Vodafone România lansează o soluţie nouă pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, în contul lor M-Pesa. Noua funcţionalitate se adresează oricarei persoane care deţine un card bancar şi doreşte să transfere bani unui utilizator M-Pesa din România.

“Vodafone este primul operator telecom care a lansat, anul trecut, serviciul M-Pesa prin intermediul căruia clienţii pot trimite şi primi bani sau pot face plăţi cu ajutorul telefonului mobil. Acum, lansăm o nouă funcţionalitate pentru clienţii noştri: toţi cei care doresc să trimită bani în ţară şi au un cont bancar, pot face acest transfer online, către orice utilizator M-Pesa, de oriunde din lume. Facilităm, în felul acesta, tranzacţii între două tipuri de utilizatori: cei care au acces la internet şi utilizează servicii financiar-bancare şi cei care nu au acces la internet, nu deţin un cont bancar, dar au un telefon mobil”, a spus Valentin Ştefan, Director, Business Development Vodafone România.
 
Practic, oricine este plecat din ţară, se află în alt oraş sau îşi doreşte o metodă rapidă de transfer de bani, către un utilizator M-Pesa, poate folosi serviciul de alimentare online a unui cont M-Pesa, trimiţând bani direct de pe site-ul www.m-pesa.ro, secţiunea “Alimentează online”. Se acceptă plăţile online operate de pe cardurile bancare emise de VISA, Mastercard şi Maestro, iar transferul se efectuează într-o zi lucrătoare.

Mai multe informaţii despre modul în care poate fi folosit noul serviciu, puteţi găsi aici: https://m-pesa.vodafone.ro/alimenteaza-online/index.htm
 
Totodată, Vodafone lansează acum şi aplicatia mobilă M-Pesa pentru telefoanele smartphone, prin care utilizatorii pot trimite şi mai uşor bani către alţi utilizatori M-Pesa, pot face diverse plăţi, inclusiv plata facturilor de utilităţi, pot afla informaţii despre contul lor de M-Pesa şi pot să reîncarce Cartela Vodafone. Aplicatia este disponibilă, pentru moment, pe sistemele de operare Android.

În plus fata de ghidul interactiv *789#, aplicaţia mobilă M-Pesa oferă posibilitatea de selectare a destinatarilor din lista de contacte, stabilirea unor plăţi recurente şi a unor notificări periodice pentru plata acestora, precum şi identificarea celor mai apropiate locaţii M-Pesa.  Aplicaţia mobilă şi traficul mobil în aplicaţie sunt gratuite, cu excepţia utilizării funcţiei de căutare a locaţiilor M-Pesa pe harta disponibilă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI