Potrivit conducerii Vodafone România, de acum, locuitorii din Piteşti beneficiază de acoperire extinsă în reţeaua Vodafone, pentru serviciile 4G, iar în mediul rural, argeşenii beneficiază de acoperire extinsă, pentru serviciile 2G şi 3G. Acoperirea interioară include, de acum cu 52.039 de persoane mai mult din 227 de localităţi din judeţ, iar acoperirea broadband de mare viteză include cu 102.461 de persoane mai mult, din 251 de localităţi, situate în mediul rural.
Vodafone România îşi extinde acoperirea în judeţul Argeş şi oferă unui număr mai mare de locuitori din Piteşti acces la servicii optimizate 4G, precum şi la viteze ridicate de broadband. De asemenea, pentru locuitorii din zonele rurale, Vodafone extinde acoperirea atât pentru serviciile 2G şi 3G, cât şi accesul la viteze ridicate de broadband.
Astfel, acoperirea interioară include 52.039 de persoane în plus, din 227 de localităţi din judeţ. De asemenea, şi acoperirea broadband de mare viteză include 102.461 de persoane în plus, din 251 de localităţi, situate în mediul rural. Locuitorii din Piteşti se pot bucura şi de noul Supernet™ 4G, o inovaţie în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescută şi protecţie completă, pentru o experienţă superioară de utilizare.
Reţeaua Vodafone a primit numeroase certificări pentru calitatea sa, iar Vodafone este primul operator telecom din ţară care a primit, anul acesta, certificarea pentru Managementul de Continuitate a Afacerii ISO 22301, ce demonstrează capacitatea de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale, în situaţii neprevăzute.
Anul acesta, Vodafone a fost re-certificată cu standardul ISO 27001 pentru Management-ul Securităţii Informaţiilor, fiind prima companie din România certificată potrivit acestui standard cu 9 ani în urmă, reuşind să îl menţină în toată această perioadă.
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienţi, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI