În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condiţiilor meteo specifice de iarnă, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 85.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 37 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Pe 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiștilor din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 57 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o tânără de 23 de ani, din Drăganu, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h. Tânăra a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 27 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comments

comments