Chef Cătălin Scărlătescu ne învaţă cum să gătim friptura perfectă de vită ANGUS

0
587

Chef Cătălin Scărlătescu ne învaţă cum să gătim friptura perfectă de vită ANGUS. Inainte de gătit, lăsați carnea să se odihnească, în afara frigiderului, timp de 15 minute;
Condimentați friptura cu sare și piper;
Lăsați tigaia să se încindă bine, înainte de a adăuga carnea;
Decideți cum ați dori ca friptura să fie gătită: Rare, Medium Rare, Medium sau Well Done;
Timpul necesar pentru gătire depinde de grosimea fripturii, iar recomandarea de gătire pe fiecare parte este de: 1,5 minute (Rare), 2 minute (Medium Rare), 2,5 minute (Medium) sau 4-5 minute (Well Done);

Friptura se lasă să se odihnească 2-3 minute, înainte de a fi servită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here