Vineri, 17 iulie, începând cu ora 19, la sala de sport a Universităţii din Piteşti din strada Gh. Doja, nr. 41, va avea loc evenimentul caritabil ZUMBA- „Joy for Nepal”.

 

Pentru 100 de minute de Zumba®Fitness cu instructorii licenţiaţi Alexandra Tomulescu (Piteşti) şi Ionuţ Iordache (Călăraşi), plus alte suprize, doritorii vor plăti un bilet de intrare de doar 25 de lei care vor merge către o cauză bună. Astfel, cei doi instructori, Universitatea din Piteşti şi Primăria Piteşti se alătură campaniei iniţiate de alpinistul argeşean Alex Găvan pentru reconstrucţia Nepalului. Toate sumele colectate vor ajunge către victimele cutremurelor din Nepal.

„Vom dansa şi vom bate ritmul atât de tare, încît să ne facem auziţi până în Nepal! Pentru activitatea sportivă este nevoie de îmbrăcăminte lejeră şi încălţăminte de schimb! Detalii, pe www. alexgavan.ro/nepal. Fiecare dintre noi are puterea să aducă bucurie unor oameni care au pierdut totul la cutremurul din Nepal. Îi ajutăm să-şi reia viaţa de la capăt. REPORNIM VIEŢI, RECLĂDIM BUCURIE!”, este mesajul orgnaizatorilor pentru toţi cei ce doresc să participe.

Comments

comments