“În România lui 2015 a visa nu e un drept, ci un act de curaj. Zeci de tineri cu IQ peste medie şi alte câteva zeci cu talente extraordinare se pierd pentru că fie au avut ghinionul să se nască în familii prea sărace, fie pentru că societatea le “omoară” pasiunea şi talentul prin neimplicare. Pentru a ieşi la lumină, au nevoie de susţinerea şi aprecierea noastră.

Au nevoie să fie încurajaţi, să fie îndrumaţi şi cel mai important, să nu li se taie aripile în zbor” este de părere Florentina Grigoraş, consultant pe proiecte europene dar, mai ales, un OM deosebit, atent la nevoile celorlalţi, care nu de puţine ori s-a implicat în proiecte umanitare sau sociale.   

Din acest motiv, Asociaţia sa, EcoSim Events, împreună cu oameni inimoşi, au născocit un eveniment frumos, menit să îi pună în valoare şi sa le dea încredere.

Joi, 20 august 2015, începând cu ora 18.30, într-o locatie primitoare – terasa Bistro 27 Piteşti – vor fi reuniţi laolaltă o mână de puşti talentaţi, pe care îşi doreşte să îi facă remarcaţi în comunitatea în care trăiesc şi pe care va încerca să îi determine să îşi urmeze pasiunea, chiar dacă, uneori, aici, în ţară, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Aceştia îşi vor expune creaţiile, ce vor putea fi licitate de participanţii la eveniment. De asemenea, va fi organizat un atelier de lucru pe terasă, unde “artiştii” vor reda, prin artă, viziunea lor asupra Piteştiului anului 2025.

Alex Pârvu, unul din copiii foarte talentaţi ai Piteştiului, câştigător al multor consursuri de muzică şi participant la o varietate de emisiuni televizate, va întreţine atmosfera. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi prezentă şi echipa locală de baschet masculin, BCMU Piteşti. Surprizele însă, nu se opresc aici!

Evenimentul va avea şi o latură caritabilă, ce a pornit de la dorinţa acestor tineri de a ajuta la rândul lor. Astfel, pe parcursul evenimentului, va exista o urnă mobilă, unde participanţii pot dona bani pentru Eduard Nonu, un tânăr din Piteşti, bolnav de leucemie, care în prezent se află în Italia, pentru tratament de specialitate.

Amfitrioana acestui eveniment va fi Ioana Raduca, om de presă, dedicat meseriei sale şi campaniilor sociale derulate de-a lungul anilor. Vor fi prezente, de asemenea, personalităţi din viata publică din Argeş şi Bucureşti.

Comments

comments