„€Vieți duble” și „Povestea unui pierde-vară”, noile filme de la Cinematograful „București”.

Sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 18.00, la o zi după premiera în România, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Vieți duble” („Doubles Vies”). Regia îi aparține lui  Olivier Assayas, în rolurile principale fiind Juliette Binoche, Guillaume Canet și Vincent Macaigne.

„€Vieți duble”, prezintă povestea unui editor de succes, silit să se adapteze la era digitală, în care cărțile nu mai există fizic, ideea de cuplu este foarte flexibilă, iar viața în sine pare să se modeleze zilnic în funcție de social media. Alain (Guillaume Canet) are rezerve serioase la adresa noului manuscris al lui Léonard (Vincent Macaigne), unul dintre autorii cu care colaborează de foarte mult timp. Manuscrisul este încă o autoficțiune a lui Léonard, care reciclează povestea acestuia de iubire cu o vedetă de mâna a doua. Selena (Juliette Binoche), soția lui Alain și actriță faimoasă pe scena teatrului parizian, este de altă părere.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 iulie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” va fi proiectată comedia românească „Povestea unui pierde-vară”. Regia e semnată de Paul Negoescu, în rolurile principale fiind Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter și Crina Semciuc.

Filmul spune povestea lui Petru, profesor de matematică la Politehnică şi care, la cei 42 de ani împliniţi, duce o viaţă lipsită de griji. Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii și vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care nu şi-o asumă decât pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze, în sfârşit…

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Biletele pot fi achizionate și on-line, de pe platform www.bilete.ro.

Comments

comments