VIDEO! Urmărire în trafic! Un șofer de 29 de ani a făcut haos pe șoselele din Argeș

0
222

Update! În urma verificărilor, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1160 de lei. De asemenea, acesta a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au acordat sprijin poliţiştilor din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Autostrada A1, pentru depistarea unui autoturism despre care participanţii la trafic au sesizat că se deplasează haotic în trafic, efectuând depăşiri pe banda de urgenţe şi circulând cu viteză ridicată.

Autoturismul în cauză a fost reperat de către poliţişti la km 90 al Autostrăzii, pe sensul de mers către Piteşti, însă nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior, acesta a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, fiind oprit în zona Valea Ursului.

Din verificări s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani, din Bucureşti. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Autostrăzi, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here