VIDEO! Update! Accident grav în Argeș! O femeie de 31 de ani a murit

VIDEO! La locul intervenției a aterizat și un echipaj SMURD. Update! O persoană a murit! Este vorba despre o femeie de 31 de ani. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru două victime, o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 37 de ani, care prezintă dureri pe partea stângă a corpului (membrul inferior și coaste) și suspiciuni de contuzii în zona cervicală și lombară. Victimele sunt transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în zona localității Lăngești, județul Argeș, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA. În urma impactului, o persoană este rănită grav, în stare de inconștiență, și o altă persoană rănită ușor. Se estimează ca circulația să fie reluată în 60 de minute.

Accident grav în Argeș între un TIR și mai multe autoturisme. Din primele informații, accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, sat Langești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, patru persoane ar fi rănite. La fața locului intervin cinci echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN (echipajul de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare), două ambulanțe SMURD și ambulanțe SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here